Styluji, styluješ, stylujeme...
Montezumův návrh, at nemusíš čekat :-)

PS: To je asi markdown, že? Tomu bych se rád vyhnul, sám ho neumim a ještě to učit ostatní. Už takhle mi nadávali za HTML :-)
Montezumův návrh, at nemusíš čekat :-)

PS: To je asi markdown, že? Tomu bych se rád vyhnul, sám ho neumim a ještě to učit ostatní. Už takhle mi nadávali za HTML :-)
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
čistá bílá a šedá
čistá bílá a nějaká sytá barva.
a šedé zrní se sytou barvou.
Je třeba ještě vyzkoušet jaká barva by byla nejlepší.
No nevím, ta barva mi přijde taková divná, šedá. Chvilku jsi tu mněl i takovou sytější, světlejší verzi (asi se ti zdála světlá moc), ta se mi líbila asi nejvíc. Já bych pro změnu taky něco zkusil (neříkám, že to dobře dopadne, ale pro můj dobrý pocit, abych ukázal, co přesně mám na myslí :). Monte, poslal bys mi prosim tě .ps nebo v jakémkoli formátu to máš?
Vnitřek - ted jsem v práci a zas to vypadá úplně jinak, ale docela dobře. Sytější verze mi právě vadila, nechci nic výraznýho, chci něco co působí příjemně (ne tak chladně jako bílá), nebolí z toho oči apod. Jinak já pracoval s tím co tu je, .ps netřeba :-)
edit: to pozadí je odkázané na to co mám já uložené na mém web. Tedy když provedu nějakou změnu tam, a tak se hned projeví i zde?
A jako logo jednu z těchto:
Myslím, že by se do toho panelu možná nejlépe hodilo i to jednobarevné. Asi třeba vyzkoušet.
Ta barevná verze je samozřejmě myšlena jako _hover
BTW Felicia Cano mi vůbec neodepsala, to jsem se ji dokonce ptal, za jakou částku by ten obrázek prodala. Psal jsem přímo na email, tak nevím jestli ji to někam zapadlo, nemá teď přístup k internetu, nebo nevím.
paulcz: mně se teda moc zvětšování toho kontrastu sidebaru nezamlouvá... oddělený to je už dost těmi varhánky.
btw jsem se díval na keynote od adobe, a zrovna pracují na programu pro designéry, který bude ulehčovat vývoj responsivního designu, takže úplně out ten responsivní design imho ještě nějakou chvilku nebude :)