Styluji, styluješ, stylujeme...
Montezumův návrh, at nemusíš čekat :-)

PS: To je asi markdown, že? Tomu bych se rád vyhnul, sám ho neumim a ještě to učit ostatní. Už takhle mi nadávali za HTML :-)
Montezumův návrh, at nemusíš čekat :-)

PS: To je asi markdown, že? Tomu bych se rád vyhnul, sám ho neumim a ještě to učit ostatní. Už takhle mi nadávali za HTML :-)
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Jinak slider na webu ještě asi předělám, ale spíš jen technické pozadí (kvůli optimlizaci načítání), vzhledově to zůstane prakticky nedotčeno.
Smazáno
Zrovna předělávám ten slider, trochu bojuju s přizpůsobováním šířce, ale nějak to snad vymyslim.
Návrhy vypadaj skvěle, později vypíšu, co se mi líbí nejvíc - a napadlo mě, že pouití HBo obrázků by nemusel být rpoblém - nikdy ho neměli a případně si řeknu o svolení.
Tak si neumím vybrat, líbí se mi skoro všechno, asi to tam budu střídat :-)
Pro komunitu (hraní) 2 (tady se ani nebojím o práva, to už je skoro tvé dílo :-)
GRRM 13
Sága 19 (tady bych tedy asi zkusil napsat autorovi)
Forum Noční hlídky 6 (ti maj asi přiznané logo v rohu :-)
7 asi pro Svět - spíš proto, že se mi ten obrázek líbí
Tady jsou pozadí pro slider:
Ty obrázky do slideru jsou super, jen teda nevím jak to bude s licencí, některé obrázky můžu zkusit koupit (napsat autorovi), ale bude jich asi jen pár (zas tolik pěněz na dA nemám :) -- upřímě, vidím to maxímálně na dva. Alek by s těma od HBO neměl mít očividně problém... jak to plánujete ohledně těch ostatních?
Logo: Můžeme vyzkoušet tmavší variantu. Popřípadě ještě menší:
Jo a možná by to ještě chtělo větší mezeru mezi logem a menu
Hraní 2 (to už je skoro tvý dílo :-)
Forum 6 (maj logo v rohu :-)
Svět 7 - spíš proto že se mi obr líbí
GRRM 13
Sága 19 - toho bych zkusil oslovit...?
Udělali byte to jinak?
Tak co? mám napsat tomu guillemhp?
alek:
- U seriálu se také přikláním k trůnu (1)
- Fórum - nojo mají tam logo, to jsem si ani nevšiml. Jenže to je asi logo serveru, ze kterého jsem to vytáhl. V originále není: http://s41.radikal.ru/i093/1007/67/99e53a627047.jpg
K fóru jakožto k Noční hlídce se hodí jak obrázek Zdi, tak ty vrány. Já bych byl asi spíše pro ty vrány. V Západozemí jsou symbolem psaní. Nosí zprávy a fórum je vlastně o psaní zpráv, komentářů,... Navíc máme černá křídla i jako ikonu pro nový příspěvek :-)
- Souhlas. Mě se taky líbí. Když tak tady jsem do obrázku také zasáhl. Tu krajinu vlevo jsem trochu protáhl. Jinak by toho prostoru pro text bylo málo. Ale to by autorovi snad nemělo vadit.
- GRRM - tady ani jiná možnost není, takže souhlas
- Sága - Taky souhlas
Já jsem rád, že ty peníze můžu využít k něčemu smysluplnému, kupovat si premium je pěkné plýtvání :D.