Styluji, styluješ, stylujeme...

upraveno 20. října 2012 v Všeobecná diskuze

Montezumův návrh, at nemusíš čekat :-)

PS: To je asi markdown, že? Tomu bych se rád vyhnul, sám ho neumim a ještě to učit ostatní. Už takhle mi nadávali za HTML :-)

1235714

Komentáře

• Pěkný obrázky. já jsem si kdysi s dA pohrával na účtu http://carodej.deviantart.com/favourites/, tak tam taky najdeš pár tipů kdyžtak.

Jinak slider na webu ještě asi předělám, ale spíš jen technické pozadí (kvůli optimlizaci načítání), vzhledově to zůstane prakticky nedotčeno.
  • Ok, a to logo chceš každý obrázek zvlášť, nebo do jednoho obrázku vedle sebe? (tak jak se to dělává)
  • Montezuma3Montezuma3 Karstark ☼
    upraveno 20. září 2012
    Tak pár prvních návrhů. Takhle nějak by mohly vypadat v praxi:

Smazáno
  • Montezuma3 napsal(a):

Ok, a to logo chceš každý obrázek zvlášť, nebo do jednoho obrázku vedle sebe? (tak jak se to dělává)

Do jednoho.

Zrovna předělávám ten slider, trochu bojuju s přizpůsobováním šířce, ale nějak to snad vymyslim.

Návrhy vypadaj skvěle, později vypíšu, co se mi líbí nejvíc - a napadlo mě, že pouití HBo obrázků by nemusel být rpoblém - nikdy ho neměli a případně si řeknu o svolení.
  • Zrovna předělávám ten slider, trochu bojuju s přizpůsobováním šířce, ale nějak to snad vymyslim.
    Sakryš, tak nějak nevim - dosáh jsem jen toho, že se to resizuje, což neni zrovna ideální, když se to zcukává a deformuje.

Tak si neumím vybrat, líbí se mi skoro všechno, asi to tam budu střídat :-)
    upraveno 18. září 2012
    Pro seriál to vidim 1 nebo 9
    Pro komunitu (hraní) 2 (tady se ani nebojím o práva, to už je skoro tvé dílo :-)
    GRRM 13
    Sága 19 (tady bych tedy asi zkusil napsat autorovi)
    Forum Noční hlídky 6 (ti maj asi přiznané logo v rohu :-)
    7 asi pro Svět - spíš proto, že se mi ten obrázek líbí
  • Tak jsem to snad i s tim sliderem vymyslel. Loga jsou tam.
  • nějak si tim logem nejsem jistej, ale pořád nevim proč - možná je moc do světla a zapadá...?
  • upraveno 18. září 2012
    Jo, já si právě taky nemohl vybrat co bude vypadat dobře :) (všechny návrhy se mi líbí), je to asi třeba vyzkoušet -- toto nevypadá špatně, a asi mi stále vadí ten šum na pozadí (*protest*) :D...
  • Chtěl jsem editovat ten předchozí příspěvek, ale ikonka pro editaci asi odjela na dovolenou.
    Tady jsou pozadí pro slider:
    image ze seriálu
    image Tohle je slepenec různých obrázků
    image ze seriálu
    image SoldatNordsken
    image to jsem někde vygooglil
    image ze hry GoT Genesis
    image ReneAigner
    image google
    image ze seriálu
    image ze seriálu
    image nějaký obrázek z googlu
    image tohle jsem také vygooglil
    image google
    image ReneAigner
    image ReneAigner
    image ReneAigner
    image ReneAigner
    image euclase
    image feliciacano
    image guillemhp
  • upraveno 18. září 2012
    :D No ikona pro editaci pro členy odchází na dovolenou v současnosti po jedné hodině :). Nevím, na kolik to nakonec nastavíme...
    Ty obrázky do slideru jsou super, jen teda nevím jak to bude s licencí, některé obrázky můžu zkusit koupit (napsat autorovi), ale bude jich asi jen pár (zas tolik pěněz na dA nemám :) -- upřímě, vidím to maxímálně na dva. Alek by s těma od HBO neměl mít očividně problém... jak to plánujete ohledně těch ostatních?
    upraveno 18. září 2012
    Tak se vyberou ty dva nejlepší ;-) Vybíral bych z Tyrion, Rhaegar, První obrázek Zdi a třeba ty lodě. Každý je od jiného autora, třeba se neozvou všichni.

Logo: Můžeme vyzkoušet tmavší variantu. Popřípadě ještě menší:
    image
    image
    Jo a možná by to ještě chtělo větší mezeru mezi logem a menu
  • Seriál 1 nebo 9
    Hraní 2 (to už je skoro tvý dílo :-)
    Forum 6 (maj logo v rohu :-)
    Svět 7 - spíš proto že se mi obr líbí
    GRRM 13
    Sága 19 - toho bych zkusil oslovit...?

Udělali byte to jinak?
  • upraveno 18. září 2012
    U seriálu bych dal ten první. Takže jinak souhlasím jen doufám, že na všechny obrázky pak pujde dát text tak, aby byl čitelný :).
    Tak co? mám napsat tomu guillemhp?
  • paulcz: 19 je od feliciacano To je ten obrázek s Rhaegarem. Myslím že jako Sága je to dobrý volba (Píseň)

alek:
    - U seriálu se také přikláním k trůnu (1)
    - Fórum - nojo mají tam logo, to jsem si ani nevšiml. Jenže to je asi logo serveru, ze kterého jsem to vytáhl. V originále není: http://s41.radikal.ru/i093/1007/67/99e53a627047.jpg
    K fóru jakožto k Noční hlídce se hodí jak obrázek Zdi, tak ty vrány. Já bych byl asi spíše pro ty vrány. V Západozemí jsou symbolem psaní. Nosí zprávy a fórum je vlastně o psaní zpráv, komentářů,... Navíc máme černá křídla i jako ikonu pro nový příspěvek :-)
    - Souhlas. Mě se taky líbí. Když tak tady jsem do obrázku také zasáhl. Tu krajinu vlevo jsem trochu protáhl. Jinak by toho prostoru pro text bylo málo. Ale to by autorovi snad nemělo vadit.
    - GRRM - tady ani jiná možnost není, takže souhlas
    - Sága - Taky souhlas
  • upraveno 19. září 2012
    Jo máš pravdu, přehlédl jsem. Takže já napíšu autorům čísla 7 a 19, ok? Myslíte, že mám kdyžtak autorům poslat i odkaz na if.ischiam.cz, aby viděli o co se jedná? Vypadá to super, když to teď vidím v tom slideru :)
  • tu adresu bych jim snad ani nedával.
  • klidně mu dej www.icefire.cz, ale tohle přestane časem existovat, tak to netřeba šířit :-)
  • možná se ten odsun na říjen bude i hodit, poslední dny mám čím dál silnější pocit, že to horní menu je prostě špatně a potřebuje, jak by řekl můj šílený profesor procesní optimalizace, přesmyslet :-)
  • pěkný výraz, jen to přesmysli :)
  • třeba poslat jen nějaký screen
  • upraveno 20. září 2012
    jj, to plánuju respektive spíš to rozlišení obrázku v jakém to bude použito
  • Teď jsem si všiml že při editaci příspěvku není k dispozici žádný panel pro úpravy textu (tučně, kurzíva, tlačítko spoiler,...)
  • upraveno 21. září 2012
    René Aigner už mi odepsal, s radostí povoluje použít jeho dílo už jen proto, že je obrovský fanoušek ASOIAF. Ještě mi pošle obrázek ve větším rozlišení (navrhl sám). Jo a málem bych zapomněl, rád by, aby jsme ho uvedli v patičce webu.
  • Když v patičce, tak už bych toho využil možná víc :-)
  • No to si nejsem jist jak by to vzal, protože už takhle by normálně chtěl víc (což bych mu i poslal, ale na další dílo bych už neměl tolik).
    Hi there!

Usually I license images for a little higher price, but ASOIAF communites are a soft spot for me- since I'm a huge fan myself. So I'd love to support you by letting you use my work. And I'd appreciate it if you mentioned me in the footer.
    Do you need a higher resolution image? Since you're going to crop it as far as I can tell that might be good to retain more details.
    Let me know.
    All the best,
    René
  • ok, já s tím zásadní problém nemam, klidně bych mu nechal o nějaký podpísek na tom obrázku v rohu - to by mě osobně přišlo ještě smysluplnější, ale jak chce on. Díky.
  • upraveno 21. září 2012
    Jj, teď ještě, aby se ozvala feliciacano. Co jsem se díval na ten obrázek, tak je dělaný pro nějakou hru a proto si nejsem jist, jeslti může ten obrázek dále nabízet.
    Já jsem rád, že ty peníze můžu využít k něčemu smysluplnému, kupovat si premium je pěkné plýtvání :D.
  • jj, ten feliciano je vlastně důležitější, ten tam sedí skvěle k tomu tématu. Tyhle lodě jsem tam dal spíš proto, že se mi líbí a docela to k tomu i trochu sedí - i když by byla spousta alternativ.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler