Styluji, styluješ, stylujeme...
Montezumův návrh, at nemusíš čekat :-)

PS: To je asi markdown, že? Tomu bych se rád vyhnul, sám ho neumim a ještě to učit ostatní. Už takhle mi nadávali za HTML :-)
Montezumův návrh, at nemusíš čekat :-)

PS: To je asi markdown, že? Tomu bych se rád vyhnul, sám ho neumim a ještě to učit ostatní. Už takhle mi nadávali za HTML :-)
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Další věc, která mě štve, že každý plugin má jinak nastavený kde všude se zobrazí -- jeden se zobrazuje všude, druhý jen když je uživatel na hlavní straně fora a taky to jejich uspořádání bude chtít možná někde pořešit. Asi se na to postupem času podívám a zkusím v tom udělat nějaký sysém.
Pokud chceš zobrazovat počet nových, tak se obávám, že čtení dokumentace vanilly se nevyhneš (pokud nevygooglíš přímo řešení), ale budu rád, jestli se pletu :)
Jinak dneska jsem si máknul s rozřazením obsahu. Už to chci fakt dotáhnout, protože se musím vrhnout plně na diplomku a taky tu mám ještě jeden webovej projekt. Ale tohle je priorita :-)
Dneska jsem se chvilku díval na to plugin, který bude ukazovat, které knihy uživatel četl a už jdu do finishe. Mám s tím jen drobný problém, který chci určitě vyřešit (checkboxy v nastavení uživatele se neaktualizují podle nastavení uživatele, jsou vždy odchecknuté). Zatím jsem to dělal jen na lokále, takže tady to zatím nefunguje. Takže Monte -- můžeš klidně začít na ikonkách (až budeš mít čas, řekl bych, že prioritu má ten prvek vedle slideru viz alek).
Ty varhánky mě napadly už dříve, ale nakonec jsem to nedělal, pač jsem nevěděl na kterou polovinu je dát. Jestli na pravou, nebo na levou jako součást toho slideru.
Ale aby to přesně navazovalo na ten spodní okraj. Bude se asi muset změnit šířka těch prvků ne?
Nebo teda aby se to překrývalo, budou ty obrázky ve slideru muset být širší.
No varhánky bych dal určo jako součást tohodle pravého prvku. Na spoedek to navazovat nemusí, stejně tam je margin mezi... Ale máš pravdu, že pak asi budou muset být trochu širší ty slidovací obrázky - min pro tu nejširší variantu webu. Uvidíme, zatim se s nima neělej a udělej pls jen tenhle jeden. Já to zkusim nastavit a uvidíme. Budu to stejně asi muset překopat v tom obsahu, že bude grafika sidebaru oddělená.
Aby to fungovalo, muselo by to (asi) být takto:
slider_right - to mi pls udělej tak jako tak, tuhle světlejší variantu bez varhánků, stejná velikost
jednotlivé slidy - tam by to tedy muselo být širší o ty varhánky.. Dochází tam vlastně k překrytí toho slider_right. Pokud se ti do toho chce, zkus jeden. Já to pak zkusim nakodovat, bude to teda práce, ale co bychom pro tyhle detaily neudělali, což? :-)
- slider_right.jpg - 420px bez varhánků
- bgslider.png - 805px (790+15) s varhánky. Průhledné. a těch 15 pixelů navíc bude překrývat slider_right ?
Zbytek nevim, musim testovat a počítat :-)
Tanec je tam dvakrát. Nemohu se rozhodnout, který je lepší.
edit: aha, až teď jsem si přečetl tvůj příspěvek. mno udělal jsem to jako gif a 12x12. Tak mám to změnit na png 16x16?
edit: mno ty barevné asi ne-e Každopádně, ještě to bude chtít nastrkat tam margin. ať nejsou tak nahňácaný vedle sebe.