Styluji, styluješ, stylujeme...
Montezumův návrh, at nemusíš čekat :-)

PS: To je asi markdown, že? Tomu bych se rád vyhnul, sám ho neumim a ještě to učit ostatní. Už takhle mi nadávali za HTML :-)
Montezumův návrh, at nemusíš čekat :-)

PS: To je asi markdown, že? Tomu bych se rád vyhnul, sám ho neumim a ještě to učit ostatní. Už takhle mi nadávali za HTML :-)
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
havran mi pořád přijde stylovej, tak ybch šel do něj. a to buď varianta 3 nebo spíš 5. Nějaká vaše preference?
takže vyhrál návrh 06
@paulcz: instaoval jsi nějaký pluginy apod? Je mi divný, že odkaz Citovat je najednou někde jinde a s ikonou - a to já ve stylech nedělal...
To jen proto, že jsem na to narazil, tak jsem to chtěl vyzkoušet.
díky za tip
Co se týče možností, u toho loga, je to zcela otevřený. Může tam být vedle textu logo, může to být celé jako obrázek (jako třeba na http://hosting.blueboard.cz/) atd. Font je kdyžtak na https://dl.dropbox.com/u/3307724/icefire/Berkshire_Swash.zip
Taky zvažuju, jestli neudělat nějaký barevný ikonky k těm položkám v pravo od loga (třeba aspoň na hover efekt), jestli to nějak nezvýraznit. Asi by to šlo celé trochu zvětšit na výšku, ale moc bych to nedělal.
Jinak nevím jestli jsou ty šipky vpravo dole ve finální podobě, ale pokusil jsem se něco navrhnout:
Jo a k tomu logu Ice&Fire nahoře v záhlaví. Nechápu proč mi nefunguje ten font. Pokud vám jde, tak jestli by jste mi ten nápis (Ice & Fire) někdo nevyexportoval v nějakém png s průhledným pozadím. A rozlišení třeba 1000x300 px, podle toho jak to vyjde.
Tvůj návrh tlačítek se mi líbí :).
A ten nápis se dá jak vyexportovat? Nenapadá mě nic jiného, než stáhnout font a napsat s nim v grafickém editoru "Ice & Fire" -- uložit v png. Co přesně ti na něm nefunguje? Alek je teď do pondělí pryč, takže teď to on neudělá.
btw trojku jsem ti tady ve foru v nicku přidal, ve wordpressu se moc nevyznám, tak to musí upravit alek :D
Edit: Aha, tak -1 jde. Ještě včera večer ale nešel. Přesně to jsem měl na mysli. Jen napsat a uložit jako png. A velké, alespoň těch 1000px na šířku.
Proč mi tn font nefunguje nevím. Prostě si jej stáhnu a nakopíruji jej do složky \Windows\Fonts\ jako vždycky. Jenže když pak otevřu photoshop, tak ten font v seznamu vůbec není. A není ani v jiných programech (illustrator, word, openoffice,...). A takhle mi nefunguje spousta fontů, nejen tenhle. Mám Windows Vista.
Edit: Teď když na to tak koukám, vypadá to, že mi nefungují všechny fonty s příponou .ttf :-/ :-)
Ten font můžeš zkusit konvertovat z ttf do otf třeba nějakým online konvertorem, ale nevím, jak dobře to funguje (jestli tam není nějaká ztráta kvality). Proč ti to nebere formát ttf je mi záhadou, takže tady je ten nadpis: http://goo.gl/qv5oD
Kdybys nahodou potřeboval vektor toho nápisu, dej vědět, vyexportoval bych to do pdf (windows se mi kvuli tomu teď zapínat nechtěl).
Vektor by byl určitě nejlepší možnost.
Nejdřív ale zkusím najít a vyzkoušet nějaký ten konvertor.
Edit: Tak se mi to podařilo rozchodit. :-) Ale formátem .ttf to nebylo.
4 varianty, základní a hover verze. Nebo se může použít jedna z variant samotná bez hover
Večer nahodím nějaké návrhy.