Styluji, styluješ, stylujeme...
Montezumův návrh, at nemusíš čekat :-)

PS: To je asi markdown, že? Tomu bych se rád vyhnul, sám ho neumim a ještě to učit ostatní. Už takhle mi nadávali za HTML :-)
Montezumův návrh, at nemusíš čekat :-)

PS: To je asi markdown, že? Tomu bych se rád vyhnul, sám ho neumim a ještě to učit ostatní. Už takhle mi nadávali za HTML :-)
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Mám Windows Vista, ale nechal bych to vyzkoušet ještě u někoho s Win, protože já jsem se nedávno hrabal ve fontech a udělal jsem si v tom pěknej brajgl. Takže možná je problém jen na mé straně.
Ale na jiných webech jsem na problém s diakritikou nenarazil. Děje se mi to jen zde.
To je tak, kde všude je ten problém, snad vám to nějak pomůže eliminovat ten problém.
Pak jsem si ještě všiml, že když se vleze v menu do Sága, tak se ta položka podbarví černě, ale ostatní položky v menu tuto vlastnost nemají. Jen je text obarven do bíla.
mluvím jen o těch fontech, přepsal jsem se.
@alek aha, tak to jo. No ono to vypadá na problém s Lucidou Sans (kterou já ani nemám, proto se mi to zobrazuje správně), takže bych ji asi vůbec nepoužíval.
Ehm.. Lucidu Sans samozřejmě. Takový povedený překlep se mi ještě nestal :D
Pomalu už tedy klidně přijímám stylovací přpomínky a návrhy k foru (webovou část musím ještě překlopit, dodělat).
Tak já začnu tady trošku s připomínkama. Kolem vyhledávacího pole v sidepanelu je takový šedý rámeček (je dost blbě vidět), barvu toho rámečky bych změnil (asi na nějakou hnědou) to samé platí pro rámečky např. u spoilerů: asdfasdf a u tagu code:
asdlfsafd.Dál se mi nelíbí citace, ten obrázek těch značek (“„) má takový slabý bílý/šedý rámeček, který je dost vidět na tom hnědém pozadí.
Taky bych změnil barvu tlačítek např u pageru, asi do nějaké hodně světlé žluté...
k tomu sedící pata
barva pozadí: 59534e