Chyba při odeslání komentu

upraveno 8. září 2012 v Všeobecná diskuze
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE in /data/www/www_ischiam_cz/if/forum/locales/cs-CZ/translation.php on line 224

Komentáře

  • upraveno 6. září 2012
    Jo ten feedback se bude skvěle hodit. Taky pokud jde o překlad (to spíš pasivně viz "BTW"), ale ten stejně nebude úplně hotový ani po spuštění. BTW jak jsem tu nedávno nadával, že aktivity a upozornění se nedají přeložit, tak to byla moje chyba :). Neuvědomil jsem si, že každá nová aktivita se uloží do databáze. V aktivitách se pak zobrazí řetězec načtený z databáze. To znamená, že překlad se projeví až ve chvíli, kdy se stejný typ aktivity zobrazí znovu. Díky tomu se dělá korekce poměrně špatně -- bude se mi hodit, když se tu někdo další zaregistruje a udělá pár aktivit :))
  • Montezuma3Montezuma3 Karstark ☼
    upraveno 6. září 2012
    Já udělám ty obrázky do slideru.
    Alek: Na jaké téma je chceš udělat? (seriál, komunita,..) Udělám jich několik i do zásoby do budoucna. Už jsem jich tu několik zkoušel. (snažím se držet tmavšího pozadí pro bílý text).
    Myslíš že můžu používat i nějaké pěkné obrázky, třeba z deviantartu? Aby třeba nebyly problémy s nějakými právy atd.
  • @paulcz aha, to je trapné :-) Stejně s těma aktivitama nevim, nechápu moc jejich využití.

    @Montezuma3 Zatim tam mám do slideru v plánu Seriál, Komunitu - možná by šla rozdělit třeba na Forum, Hraní a Povídky. Uvažuju o slidu Svět ledu a ohně (pro mapy, stromy rodů apod.). Ono to vyplyne až vytvořim hotovou strukturu.

    obrázky - no to nevim, snažim se tohle riziko minimalizovat. paulcz tam prý má účet s nějakými prachy a neví co s nima :-), tak nabízel, že by se tam dalo něco koupit. Tak kdyžtak nahod tipy, co bys použil a uvidíme.
  • @alek je to pořádná blbost, takhle ukládat do databáze, jinak řečeno -- změníš lokalizaci, aktivity se nelokalizují.

    Jo ta nábídka s dA stále platí, jen je blbý, že se musí psát pm (nebo email) autorovi, který se nemusí ozvat.
  • Já jsem třeba kdysi oslovil AMOKa, který vytvořil ty úžasný portréty a třeba http://towerofthehand.com/ je maj svolení používat v černobílé formě. Bohužel odezva nebyla... ale na dA by to mohlo bejt lepší.
  • olala - začíná ě nová vanilla trochu děsit. Při odelání komentu mi napsala:
    Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE in /data/www/www_ischiam_cz/if/forum/locales/cs-CZ/translation.php on line 224
    A když jsem pro to chtěl založit novou otázku - tak přepsal tento topic a hodil jako úvodní post tu mojí otázku...
  • Tak to bude očividně nějaka chyba v těch definicích překladu.. podívám se na to
  • Hm... tak to mi teda moc neřeklo možná to bylo tím, že jsem zrovna v té době ukládal soubor translation.php (zní to možná jako moc velká náhoda, ale přesně toto to tu píše, když zapomenu středník na konci definice), protože jsem přepisoval pár definic... ono se to odesílá docela dlouho, nevím proč, ale ftp mi občas docela blbne.
  • hmm, no každopádně mě víc znervoznilo to, že místo nové otázky se to přiřadilo k téhle jako úvodní post/otázka...
  • Jj, to je docela síla, asi je chyba někde při zápisu do databáze. Doufejme, že to nebude blbnout v čisté instalaci/stable releasu...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler